Mobirise

Gyakori kérdések

Az előírt biztonsági feltételek betartásával az ELUTUS™ használata teljes mértékben kockázatmentes. A technológiánkhoz az alapanyagokat magyarországon gyártjuk, és minden alapanyag megfelel a jelenleg érvényben lévő közegészségügyi előírásoknak. A behatási idő után maradványt nem hagy maga után.

Az általunk használt technológia minden elő szervezetre hatással van. Mivel a fertőtlenítőszert 5 mikronos szemcseméret alatt juttatjuk a kezelendő helységbe, a folyadék gázként viselkedik így a helység minden résébe eljut. Ennek köszönhetően arra kényszeríti a bogarakat, patkányokat, hogy elhagyják a kezelt területet. A rendszeresen az előírt időközönként kezelés következményeként az állatok nem térnek vissza a számukra kellemetlen környezetbe.

Az általunk használt nanoporlasztásos technológia nem helyettesíti a hagyományos takarítási módszereket. A helység takarítását el kell végezni még a kezelés megkezdése előtt! Az ELUTUS™ fertőtlenítési technológia nem szünteti meg a foltokat, szennyeződéseket mivel a légteret tisztítja/fertőtleníti, amire a hagyományos takarítás nem képes!

A fertőtlenítés időtartamát befolyásolja a helyiség mérete és szennyezettsége, de egy átlagos kb. 50 m2-es terület megfelelő fertőtlenítése maximum 45-50 percet vesz igénybe.

Járványos időszakban:

Nagyon sok tényező befolyásolja az ismétlések gyakoriságát. Vannak fokozottan veszélyes helyek (orvosi rendelő, iskola) amelyeket a kezelés után rendszeresen utómérünk és tájékoztatjuk az ügyfelet. Ha a biológia terheltsége a helységeknek nagymértékben megnő, az újra szükséges elvégezni a fertőtlenítést. A fokozottan veszélyes helyeknél érdemes 3-4 havonta ismétlő kezelést végezni.

Szállodák esetében ajánlott egy nagy fertőtlenítést elvégezni a kezdetben, és utána a vendégek után egy ismétlő (költséghatékonyabb, gyorsabb) kezelést.

Az átlagos üzletekben elég évente két-háromszor egy teljes légtér és légtechnika fertőtlenítés, de ajánlott 2-3 havonta egy ismétlő kezelést elvégezni. 

Járványmentes időszakban:

Egy járványmentes időszakban elég évi egy alkalommal elvégezni a nagy légtérfertőtlenítést, és fél évre rá egy ismétlő kezelést.


Ha egyéb kérdése merülne fel a fertőtlenítéssel vagy a szerekkel kapcsoaltban, kérem keressen minket bizalommal!